Tips til brannsikkerhet

Bekymret for brannsikkerheten?

Er det noe som bekymrer deg når det gjelder brannsikkerheten hos deg selv, noen du kjenner eller i et lokale du har vært innom?
Bruk nettsiden Branntips, så følger brannvesenet opp saken. Sammen kan vi forebygge brann, og redde liv og verdier!

Når du melder inn en bekymringsmelding, registreres dette som en sak hos det lokale brannvesenet. Brannvesenet gjør en prioritering, og følger opp saken med tiltak innen tre virkedager – noen ganger på dagen, om det vurderes slik at det haster. Det kan være informasjonstiltak, veiledning, montering av røykvarslere, rydding av rømningsveier, varsling av andre etater eller andre tiltak. Alle bekymringsmeldinger behandles konfidensielt. Om du ønsker det, kan du be om å være anonym i registreringsskjemaet.

I denne filmen ser du hvordan Branntips.no fungerer:

 

 

Takk for at du hjelper å hjelpe!